За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Бългериън Пропърти Дрийм ЕООД, ЕИК 103856157 /БПД ЕООД/ е компания, която оперира на българския пазар за недвижими имоти от 2003 г. насам. В първите няколко години от своята дейност копманията работи предимно  с британски граждани, и чуждестранни клиенти. От 2008 година предвид промените, които настъпват в областта на имотния пазар, фирмата се преорентира и започва да работи както с чуждестранни, така вече и с български клиенти.

Поради тази причина, възниква и необходимостта от регистрация на нова компания, като същевременно фирмата има необходимост от запазване на търговското име и репутацията сред дългогодишните си чуждестранни клиенти. Така през Ноември 2008г. се създава и фирма БПД ЕООД, ЕИК 200472007, която е естествен правоприемник на търговската дейност на Бългериън Пропърти Дрийм ЕООД.

Нашият опит и репутация на българския пазар е много добре развит - много от нашите конкуренти работещи предимно с британски граждани отдавна са напуснали този сегмент на пазара , но БПД ЕООД продължава да осигурява отлично обслужване на своите клиенти в областта на посредничество при покупко - продажбите на имоти, управлението на недвижими имоти, счетоводно обслужване, както и развитието на наемните отношения.

Компанията смята че последните две години са изключително предизвикателство да се работи в областта на имотния пазар, поради икономически климат както в държавата така и на световно ниво.Въпреки това ние сме посветени в предоставяне на първокласно обслужване на нашите клиенти, основано предимно на персоналното отношение към всеки един от тях.

Благодарение на нашите партньори от Великобритания ние сме в привилегирована позиция да бъдем в състояние да дадем най-доброто и от двете страни, като Ви предлагаме истинското разбиране на точните Ви изисквания, след това да ги свържем с познания ни за местния пазар на имоти и по този начин да Ви предоставим най-добрите възможности за намиране на вашият втори дом в България, или да Ви предложим най - добрата възможност за инвестиция в страната ни.

НАШАТА ПОЛИТИКА

Нашата политика е да гарантираме на клиента че той ще получи най - доброто обслужване от началото до самия края на сделката. Това включва не само огледи и консултации на избрани от Вас имоти, но и защита на вашите интереси по време на целия процес на продажбата, професионална юридическа консултация при възникнала необходимост, съдействие при необходимост от кредитиране и не на последно място предоставяне на отлични условия по следпродажбено обслужване, което е толкова важно, колкото и първоначалната покупка.