Продажби

Продажби на недвижими имоти

Ниe ще Ви помогнем да намерите вашия дом във Варна или региона.

Откъде да започнете?

Ние имаме огромна база данни на недвижими имоти както за цяла Варна така и за региона. Ако не можете да видите това, което търсите на нашия сайт, може да ни изпратите запитване по е-мейла с вашите изисквания. Ние ще се свържем с Вас, с конкретни предложения.

Пазарът на имоти в България е динамичен. Имоти се продават всеки ден, някои от собствениците рекламират имотите в повече от една агенция, така че може да се случи, че вие да харесате даден имот на уебсайта ни и след това да разберете че е бил продаден, тъй като нямаме ежедневна връзка с нашите продавачи. А някой имоти дори не достигат до сайта ни , тъй като понякога има клиент, който търси и чака точно конкретен вид имот в дадена област. Така че не се колебайте и винаги търсете и директна връзка с нашите брокери, те ви очакват!

Колко струва? Ние не начисляваме такса за извършени огледи в рамките на 100 км от Варна, като имате предвид че повечето имоти които ние предлагаме са в рамките на това разстояние. За да видите имоти, намиращи се извън радиус от 100 км от Варна, таксата която трябва да заплатите и в размера за покриване на разходите за гориво.
Като в целия този процес ние се опитваме да разберем възможно най – правилно, какво е вашето търсене, като по този начин да ви помогнем да изберете най- добрия имот за вас, като обсъдим с вас различните предложения и след това да ви оставим достатъчно време да вземете най – правилното решение.

Процеса на закупуване на недвижим имот

Ние ще ви помогнем не само с търсенето на имота, ние ще отговорим на всички ваши въпроси, ще ви помогнем да подготвите всички документи които се изискват от Вас за сделката, и ще бъдем до Вас докато получите „ключ” за вашия нов дом.

Това е наше задължение и Вие може да бъдете сигурни , че са Ви предложени “подходящи” имоти за продажба, че върху имотите няма тежести, възбрани и/или ипотеки, както и можете да бъдете сигурни, че интересите ви ще бъдат защитени по най-добрия възможен начин.